Şehadet 19

sehadet19

Kuran-ı Kerim’in 15. Hicr Süresi 87. Ayeti; ‘Biz Sana ikililerden yedi ile Kuran-ı Azîm’i verdik!!!’ buyurur.

Bu Ayet-i Kerime’nin pek çok hikmeti barındırdığı inancındayım!!! Şöyle düşünelim; Nebî Mu-hammed sav 77 yaşına MS. 646 yılında erişecekti!!! 646 = 632 + 14   (14) = 7 + 7 = 2 (Ebu Bekir) + 10 (Ömer) + 2 (Osman) asc. ‘Hilafet’ süreleridir!!!

Halife Osman’dan as Osmanlı İmparatorluğu nihayetine değgin Kuran-ı Kerim ‘Zamanı’ Kitab-ı Mukaddes ‘Mekanı’na dönüşür!!! (114 x 11 = 66 x 19 = 1254) MS. 646 – 1900 Periyodu!!!

Ey Müslümanlar!!! Uyanın ve saygıda kusur etmeyin!!! Halifeler Ebu Bekir as, Ömer as, Osman as ve Ali as da Allah’ın cc Halifesi Muhammed sav gibi Diri’dirler!!!

Halifeler Havarileri temsil ederler!!! Kronolojik olarak 12. Yehuda İskaryot’un periyodu MS. 1900 – 2014 yılları arası zaman dilimidir ki; Yahudilik, Hristiyanlık ile İslam ‘Deccal’leri bu periyod içinde zuhur etmişlerdir!!!

Kitab-ı Mukaddes İncil-i Şerif Matta 24. Bab 32-35. Ayetler ‘İncir Ağacı’ meseliyle 12. Yehuda İskaryot’un periyodunda yeniden dirilen İsrail örneklenmiştir!!!

‘İmdi İncir ağacından mesel öğrenin! Dalları filizlenip yaprakları sürünce; yaz mevsiminin yaklaştığını anlarsınız!!! Aynı şekilde bütün bunların gerçekleştiğini gördüğünüzde bilin ki; İnsanoğlu yakındır, kapıdadır!!! Size doğrusunu söyleyeyim; bütün bunlar olmadan bu kuşak ortadan kalkmayacak!!! Yer ve Gök ortadan kalkacak; ama Ben’İm Sözlerim asla ortadan kalkmayacaktır!!!’

Kutsal Kâbe modeli üzerinde Tavaf & Sa’y geometrisini gözleyerek görelim!!! Kutsal Kâbe üç boyut içeren bir küp modeldir; daha yalın haliyle de bir karedir!!!

Tavaf da kare etrafındaki bir çemberdir!!! Sa’y ise Kutsal Kâbe’nin Rükn-ü Yemanî köşesinden Rükn-ü Irakî köşesine kareyi iki üçgen ile bölen bir izdüşümdür!!! Diğer bir ifadeyle Sa’y Güney’den Kuzey’e uzanır!!! Hacer-i Esved ise Kutsal Kâbe’nin Batı köşesinin zıddı olan Doğu köşesidir!!!

Kutsal Kâbe üzerinde ‘Hind Yuga Sistemi’ni görelim!!! Kare üzerinde Doğu’dan Kuzey’e yönelen bir vektör olup nominal değeri 4 olan ‘Satya Yuga’ (Krita Yuga) ile Tavaf başlar!!!

Kutsal Kâbe’de ‘Hicr-i İsmailî’ denilen ve nominal değeri 3 olan, Kuzey’den Batı’ya eğrilen Omega yayı; ‘Treta Yuga’dır!!! Ardından Batı-Güney istikametinde uzanan vektör kare üzerinde bir doğru parçası olup nominal değeri 2 olan ‘Dvapara Yuga’dır!!!

Kutsal Kâbe üzerinde Alfa açı köşeleri olan ‘Rükn-ü Yemanî’ ile ‘Hacer-i Esved’ arasındaki (kare üzerinden Güney-Doğu istikametindeki) vektör hattı; ‘Hind Yuga Sistemi’nde nominal değeri 1 olan ‘Kali Yuga’ ile eşleşerek son bulur!!! Dört Yuga’nın nominal değerleri toplamı 10 eder; 4+3+2+1=10

Örneklersek; Jübile 50 değerinde bir çemberdir!!! Jübile çemberi içerisindeki karenin vektörleri olan Satya Yuga (Krita Yuga) 20, Treta Yuga 15, Dvapara Yuga 10 ile Kali Yuga da 5 olan nominal değerlere karşılık gelir ki toplam; 20 + 15 + 10 + 5 = 50 eder.

Bilinç Aydınlığı Kutsal Kâbe’nin Doğu köşesi Hacer-i Esved ile doğarak Tavaf doğrultusunda Satya Yuga (Krita Yuga) vektörü boyunca parlar!!! Bilinçdışı/bilinçaltı ise Sa’y hattı boyunca kareyi iki üçgene böler; bölme işlemi Kali Yuga ile Güney’den başlayıp Kuzey’de Satya Yuga’yı (Krita Yuga) son-landırır!!! Vektörel olarak nominal değerler (10 = 5 + 5); 1 + 4 / 3 + 2 şeklinde iki üçgen paktına bölünürken Sa’y hattı her iki üçgenin de hipotenüs kenarı olarak ortaktır!!!

Jübile (50) bilinç aydınlığı olarak İlahi Yasa olan Şeriat’tır!!! Fakat ‘Savaş’ Kali Yuga başlangıcından Krita Yuga nihayetine uzanan ve bilinçdışı/bilinçaltını temsil eden Sa’y hattı izdüşümü; kare kenarlarının nominal değerlerini 25 / 25 = 5 + 20 / 15 + 10 olarak ikiye böler!!!

Örnek: 1914 (1. Dünya Savaşı) + 25 = 1939 (2. Dünya Savaşı) 1939 + 25 = 1964 (USA – Vietnam Savaşı) + 25 = 1989 (USA – Kuveyt Savaşı) 1989 + 25 = 2014 (Armegaddon Savaşı) + 25 = 2039 (Ye-cüc & Mecüc Savaşı / Yıldızlar Savaşı / Nükleer Savaş)

2014 (Armegaddon Savaşı) ‘Rükn-ü Yemanî’ ile Sa’y hattının ‘Safa Tepesi’ ise; 2039 ( Gog & Magog Savaşı) da karşı kutup olan ‘Merve Tepesi’ olacaktır!!!

2014 (Armegaddon Savaşı) vektörel olarak Güney’den Kuzey’e uzanır!!! Bu vektörel hipotenüsün Güney’den Doğu’ya (5 nominal) + Doğu’dan Kuzey’e (20 nominal) olmak üzere iki dik üçgen kenarı vardır!!! Karşıt paktın ise Kuzey’den Batı’ya (15 nominal) + Batı’dan Güney’e (10 nominal) olmak üzere ilki Hilal yayı (Omega) diğeri ise vektörel istikamette hücum eden hareketi olacaktır!!! Bu akış rejimi depremler gibi natürel/doğal seyirdedir!!!

Savaşlar daima Güney & Kuzey arasında olur; Sa’y hattının Safa & Merve Tepeleri arasında olduğu gibi!!! Vektörleri Kutsal Kâbe’nin kare modeli üzerinden Tavaf’ın natürel/doğal akışı istikametinde izlenebilir!!!

Kuzey Liginin Savaşları Altın & Gümüş Çağlar arasında Satya Yuga (Krita Yuga) bitiminden başladığı halde; Güney Liginin Savaşları ise Bakır & Demir Çağları arasındaki Kali Yuga ile başlar!!! Kuzey & Güney Savaşları görkem/dehşet açısından; 2. Dünya Savaşı & 1. Dünya Savaşı ya da Yıldız Savaşları & Konvansiyonel Harp arasındaki fark gibidir!!!

Unutmayınız ki hayatın tabii akışı ‘saat dönüş yönünün aksi’ istikamettedir!!!

devamı haftaya …

Dr. Ömer Nasuhi Bildik

04 Ekim 2015

 – Haber Lotus –

HLotus

One thought on “Şehadet 19

  1. Deccal yani Anthe-Christ (Mesih karşıtı) veya Şeytan’ın Ahirzaman’daki temessülü. Tarih boyunca pekçok ermişi yanıltmış ve Deccal zannına kapılmalarına yol açmış bir muamma. Mesih İsa as karşıtı olduğuna göre Kelamullah’a muhalif. Meshiyyet karşıtlığı cihetiyle de kendisi de bir Kral. Hristiyanlar Anthe-Christ’in müslümanlardan olacağını öngörüyorlar ki El-Hak doğru! Müslümanlar da Deccal’in yahudilerden olacağını öngörüyorlar ki
    El-Hak o da doğru! Ben kendisini şahsen göz göze gelerek gördüğüm için böylesine net yazabiliyorum. Nerede?! Mekke-i Mükerreme’nin Mina “Cemerat” yani “Şeytan Taşlama” mahallinde!!! Hac zamanı, Kurban Bayramı birinci günü. Müzdelife’den Mina’ya gece vakti sabah karanlığında ulaştığımızda “Mescid-i Hayfa”da İbrahim as karşıladı sabah namazında. Bilahare Şeytan taşlama ritüeli için El-Muaysem tünelinden yürüyerek Cemerat mahalline geldik. Şeytan taşlama esnasında izdihamda kaldık ki ayaklarımızın altında İnsan bedenleri vardı; izdihamdan kurtulup kendimizi dışarı atabildiğimizde sebep olan bir otobüs ve içerisinde orta sol koltukta cam kenarında oturan kişiyle göz göze öylece bakıştık!!! Sonra o bölgeden yaya kilometrelerce yürüyerek önce Şariul-Mansur’a gelip traş olup ihramdan çıktık; toplamda Arafat’tan Kabe’ye değin yine yürüyerek vardık. Yorgunluktan Hicr-i İsmaili’de ayaklarımı uzatmıştım ki Nuh as. bakışlarıyla beni ikaz edip ayaklarımı toplamamı ihtar etti. Veda tavafımda da Hz İbrahim as ve sol yanında Hz. İsmail as ile sağ yanında Hz. İshak as oldukları halde uğurlamaya inerek teşrif ettiler. Hz. İbrahim as ile Kabe’ye arkam dönük olduğundan eğilmeksizin tokalaştık. 2004 yılı Hac vazifemizi tamamlayarak avdet etmiştik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.