Ana Sayfa > Genel > Star, “Büyük Doğu”yu Hediye Ediyor

Star, “Büyük Doğu”yu Hediye Ediyor

Star gazetesi okurlarına ünlü fikir adamı ve şair Necip Fazıl Kısakürek tarafından yayınlanmış olan Büyük Doğu dergilerinin tıpkı basımlarını hediye etmeye başladı. Her Cumartesi Büyük Doğu dergileri Star gazetesiyle birlikte hediye olarak verilmeye devam edilecek.

Star gazetesinin basın açıklaması:

STAR’DAN OKURLARINA ‘BÜYÜK’ HEDİYE

Gazeteniz STAR, son yüzyılın büyük fikir, sanat ve aksiyon adamı üstad NECİP FAZIL  KISAKÜREK’in muhteşem hazinesini gün ışığına çıkarıyor.

Özgül bir tarih muhasebesi, estetik bakış ve fikri duruş sergileyen bu dergilerle, tarihin gerçeklerine yelken açacaksınız…

Büyük Türkiye idealinin kaynağı, BÜYÜK DOĞU dergilerinin tıpkı basım nüshaları her Cumartesi günü siz değerli okurlarımızla buluşacak.

– Haber Lotus –

HLotus

One thought on “Star, “Büyük Doğu”yu Hediye Ediyor

  1. Şimdiye kadar gazeteler hep çatal, bıçak verdi. Oysa kültür hayatımıza ışık tutacak o kadar çok değerli eser vardı ki, kimsenin aklına bunları promosyon olarak vermek gelmedi. Keşke serdengeçti, akbaba, marko paşa… vs gibi türk matbuat hayatının kilit taşları olan yayınlar da verilse. Biz edebiyat severler çok sevinecek ve bu eserleri ciltletip kütüphanemize ekleyeceğiz. Dün erkenden bayiye gittim bir adet gazete aldım, içinden hemen Büyük Doğu dergisini çıkardım bir köşeye çöküp su içer gibi bir çırpı da dergiyi okudum. Sanki Üstad dergiyi matbaya dün vermiş gibi, sanki Üstadın kaleminin mürekkebi henüz kurumuş gibi; canlı, taptaze.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.