Ana Sayfa > Genel > Adnan Oktar’ın Televizyonu A9 Yayında

Adnan Oktar’ın Televizyonu A9 Yayında

21 Mart’ta yayına başlayan A9 TV’de İman Hakikatleri, Yaratılış Delilleri, Bilimadamları Evrimi Reddediyor, Yaşayan Fosiller, Adnan Oktar’la Gece Sohbetleri, Risale-i Nur Dersleri, Gerçek Atatürkçülük gibi programlar yayınlanıyor.

A9, sadece gerçeklere ve akılcılığa dayalı bir yayın anlayışıyla televizyon dünyasında farklı bir pencere açıyor. A9’un reyting kaygısı yok; dolayısıyla bu yönde suni bir çaba göstermesine gerek olmadan, yayınlarında büyük ve hayati gerçekleri ortaya koyacak; tüm insanlığın ihtiyacını kapsayacak konulara yer vermekten geri durmayacaktır.” diyerek yayın ilkelerini ortaya koyan Kanal’ın yaptığı yayınlar Türksat uydusu üzerinden geniş bir coğrafyada izlenebiliyor.

12525/30000/Vertical frekans değerlerinden yayın yapan A9’un özellikle Azerbaycan’da ilgiyle izlendiği belirtiliyor.

– Haber Lotus –

HLotus

One thought on “Adnan Oktar’ın Televizyonu A9 Yayında

  1. Selamun Eleykum Hocam ben Azerbaycandan yaziyorum sizi coook seviyoruz ailece izliyoruz insallah sizinle gorusmek kismet olur.hocam Allah sizden ve tum A9 kanal iscilerinden razi olsun men bugune kadar bilmediklerimi bildim cok saqolun.kitaplarinizi ve kanal A9 zu herkese tavsiyye ediyoruz.insallah bizde Mehdi (e.s)min sagirdlerinden oluruz insallah

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.