Ana Sayfa > Gündem > Ne İşim Var Halk TV’de?

Ne İşim Var Halk TV’de?

halktv

“Senin ne işin var Halk TV’de?” diyenlere ve diyeceklere şimdiden cevap vereyim:

1- Mevlana bir ekmek gibidir. Ondan herkes nasiplenir. Mevlana’yı konuşmak isteyen herkese kapım açık, öyle de olacak. Bütünü kucaklayan bir insana parçada ne işin var denmez.

2- Kitabım çıktığı günden bu yana bana destek vermeyenler, elindeki imkanları paylaşmayanlar, para verip kitabımı almak yerine bedava imzalı kitap isteyenler, imza günü yapalım diye sırtımı sıvazlayıp bir daha aramayanlar, lütfen ses etmesin. Destek olmadınız, bari gölge etmeyin.

3- Bana kitabım konusunda ilk desteği veren kişi CHA’dan Pınar Kaman oldu. Onun yeri hep başka olacak. Ayrıca Star Gazetesi’nden Ahmet Fatih Erturan’a, Türkiye Gazetesi’nden Gökhan Kaya’ya çok teşekkürler.

4- Ak Parti iktidarında, iktidar sayesinde adam yerine konup da konumlarını Müslüman kardeşleriyle paylaşmayanlar! Dünya hayatının bugünden ibaret olmadığını anladığınız gün, kapımızı çalmayın. Mahçup olacaksınız.

5- Başkalarına yaranmak için dostlarını, kardeşlerini ihmal edenler! Sahip olduğu makamda, “öyle yoğunum ki” deyip de telefonlara çıkmayanlar! Sizi bir yerlere kaydediyoruz. Bundan emin olabilirsiniz.

6- Ben Ak Partinin AK kısmıyım. Parti kısmını beceremiyorum. Bundan da utanmıyorum. Bizim tasavvuf terbiyemiz devlet adamlarıyla yan yana görünme isteğini acziyet olarak görür. Üç günlük dünya hayatı için sonsuz cennet nimetlerini tepecek kadar düşmedik daha!

7- Öfkeliyim, çünkü haklı nedenlerim var. Kimseyi küçümsemedim, kimseyi yargılamadım. Ama hep yargılandım. “Henry sen neden buradasın?” diyenlere “Waldo, sen neden burada değilsin?” diyecek bir duruşumuz var çok şükür. Yanımızda olmak istemeyene saygımız var, ama “neden benimle değilsin” diyenlere diyecek sözümüz de var.

Ekrem Özdemir

– Haber Lotus –

HLotus

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.