Şehadet 4

sehadet4

On Emir Kitab-ı Mukaddes’in özetidir!!! ‘Tamah etmeyeceksin!!!’ emri diğerlerine bedeldir!!! Kuran-ı Kerim haber verir ki Cehennem şöyle der; ‘Daha fazlası yok mu?!’

 

Size şu özlü sözü öğretmek isterim; ‘İhtiyacım yok!!!’

 

Allah cc ki hiçbir şeye asla ihtiyaç duymaz!!!

 

Evren… İnsan… Hücre… Atom… Her çeşit yaratı ya da şablon; birlikte işleyen ‘Mişkan Çadırı & Kutsal Kâbe’ modeliyle varolur!!!

 

Kutsal Kâbe Ebedi Başkahin’i temsil eder; bedendeki Kalp yahut bilgisayar şablonundaki Hard Disk karşılığı gibi!!!

 

Göz Tapınak’taki ‘Menorah’ Yedi Kollu Şamdan’a karşılık gelir!!! Göz 12 Kafaçifti sinirlerinden 7 Kafaçiftini kullanır!!!

 

Kuran-ı Kerim bize haber verir; ‘Allah cc ölüden diriyi, diriden de ölüyü çıkarır. Allah cc Herşeye Kadir’dir!!!’

 

Her canlı ölümlüdür; yalnızca Allah’ın cc Yüzü Bakî ve Ebedidir!!! Kuran-ı Kerim bize bunu böyle bildirir.

 

Eğer Kuran-ı Kerim’i yakma girişiminde bulunursanız, Melekleri yakmaya teşebbüs etmiş olursunuz!!! Göklerin Melekutu da sonra sizi afetlerle vurur, Amerika Birleşik Devletleri’nin hortum felaketleriyle vurulduğu gibi!!!

 

ALLAH cc kelimesinin harf anlamı; EL Harf-i Ta-rif, LA Harf-i Tarif’in zıddı, H ise Hu (Huve zamiri olduğundan) O demektir!!! ALLAH cc; ‘Kevn ve Fesad, Varoluş ve Yokoluş, Yang ve Yin hep O’dur!!!’ manifestosudur.

 

Oruç sunusu dökülen içyağı takdimesi olan bir mumdur!!! Orucun kandili Kuran-ı Kerim’dir!!! Mesih İsa as gelmeden önce geceleri Kuran-ı Kerim sahifelerini okuyarak kandilinizi ışıklandırın!!!

 

Göklerin Melekutu’ndaki Aksakallılar kâmil sakallıdırlar!!! Suudi Kraliyeti tipi çeneden sakal Göklerin Melekutu’na karşı cürümdür!!!

 

Kitab-ı Mukaddes (39 + 27 = 66 Kitap) ile Kuran-ı Kerim (114 Süre) 66 x 19 = 114 x 11 = 1254 arasında Rahle (Çapraz Haç) Orantısı mevcuttur!!!

 

Kitab-ı Mukaddes’in Kral James hattı nüshasında 1189 Bab yer alır; 1254 – 1189 = 65 Bab nasıl eksik olabilir?!!! Kitab-ı Mukaddes’te 66 Kitap bulunduğuna göre Her Kitap ‘Bismillahirrahmanirrahim’ ile başlamalıdır!!! Böylece Kuran-ı Kerim’deki ‘Tevbe Süresi’ benzeri Bir Kitap haricindeki 65 Kitap başına ‘Baba; Oğul ve Ruhulkudüs Adına!!!’ maestro manifestosu konulmalıdır!!!

 

‘Bismillahirrahmanirrahim’ Er-Rahman ve Er-Rahim olan Allah cc Adına!!! demek olduğundan Tevbe Süresi içeriği Allah’ın cc rahmeti yerine gazabını dile getirmesi sebebiyle başında bu maestro manifestosu bulunmayan yegane Süre’dir!!!

 

Tevbe Süresi’ndeki eksik ‘Bismillahirrahmanir-rahim’ 114. tümleyen olarak Kuran-ı Kerim’in 27. Karınca Süresi 30. Ayeti içeriğinde mevcuttur!!!

 

Kitab-ı Mukaddes’in Eski Ahid Yeşu Kitabı ihtiva ettiği ultimatom sebebiyle Kuran-ı Kerim’deki Tevbe Süresi’nin bir benzeri olarak başında eksik olan 66. ‘Baba; Oğul ve Ruhulkudüs Adına!!!’ maestro manifestosu yani ‘Bismillahirrahmanirrahim’; Kitab-ı Mukaddes’in Yeni Ahid Matta 28. Bab 19. Ayet içeriğinde mevcuttur!!!

 

Kitab-ı Mukaddes’teki Kitap sayısı 66; ALLAH cc = Elif + Lam + Lam + H = Alef + Lamed + Lamed + He = 1 + 30 + 30 + 5 = 66 rakamsal değerine sahiptir!!!

 

Kitab-ı Mukaddes Kutsal Kâbe ile müteşabihken Son Süre olan Yuhanna’nın Vahyi de Hacer-i Esved ile benzeşir!!! 22 Bab olan Yuhanna’nın Vahyi ile Hacer-i Esved aynı anahtarı sembolize ederler!!!

 

Hacer-i Esved Kutsal Kâbe ile Hacılar arasında nasıl bir anahtar ve göbek bağıysa; Yuhanna Vahyi de Kitab-ı Mukaddes ile Kuran-ı Kerim arasında öylesi bir anahtar ve göbek kordonudur!!!

 

Yuhanna Vahyi’nin 22 Babı 119. Mezmur örne-ğinde olduğu gibi İbrani Alfabesi’nin 22 Harfi ile eşleniktir; 22 İbrani Harf (Alef, Beth, Gimel, Dalet, He, Vav, Zain…) Arapça Alfabe dizinine göre (Alef, Beth, Tav, Gimel, Het, Dalet, Resh…) dizildiğindeyse Anahtar ortaya çıkar!!!

 

Yuhanna Vahyi’nin 22 Babı Mekan ile Zaman arasında diğer bir ifadeyle; Kitab-ı Mukaddes ile 66 = 3 x 22 ve 114 = 6 x 19 (22 – 3 ;V-H-Y) İsmi Azam/ Sünnet nisap edilerek Kuran-ı Kerim ile olduğu gibi Huruf-u Mukataat için de birer Anahtar ve tefsir köprüsüdür!!!

 

Kitab-ı Mukaddes 22 x 3 = 66 Kitap’tır. Örneğin; İlk Üç Kitap (Tekvin + Çıkış + Levililer) Huruf-u Mukataat içindeki İlk Mukatta olan Elif = Alef Harfi’nin anlam açılımı yahut tefsiridir!!!

 

Sonuç olarak Kitab-ı Mukaddes’in her 11 Kitabı (11 x 6 = 66) Kuran-ı Kerim’in her 19 Süresi (19 x 6 = 114) ile karşılıklı bakışık (yansıyan, müteşabih) beyanlardır!!!

 

                                                                                        devamı haftaya ….

 

Dr. Ömer Nasuhi Bildik

21 Haziran 2015

– Haber Lotus –

 

HLotus

One thought on “Şehadet 4

  1. TEVRAT, ZEBUR, İNCİL; AHDİ ATİK ve AHDİ CEDİD, kısacası KİTAB-I MUKADDES. Bozulmuştur deyip bozukluğun asıl nerede olduğunu göremeyen şaşılar ne FİLİSTİN meselesini ne de SURİYE ve TERÖR meselesini asla kavrayamazlar. Şimdi yapılması gereken tek yol; SURİYE için de FİLİSTİN için de TEVRAT Şeriatini katıksız ve noksansız uygulamaktır!!! Büyükbaş hayvanlar gibi küçükbaş hayvanlar da hikmetten mesul değildirler. Varacakları son yer mezbahadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.