Şehadet 18

sehadet18

Kuran-ı Kerim 66. Tahrim Süresi 8. Ayeti ile önerilen ‘Nasuh Tevbesi’ nasıl bir tevbedir?!!!

Cevap; Kitab-ı Mukaddes İncil-i Şerif, Rasüllerin İşleri 2. Bab 38 & 39. Ayetleri ile verilmiştir!!! Tevbe ederek Mesih İsa’nın as ‘Şehadet’ kanında vaftiz olunuz!!!

Mesih İsa as Allah’tan cc Ruh ve ‘Kelime-i Şehadet’ olarak ‘En Büyük Şehid’dir!!! Tevbe edin, iman edin ve vaftiz olun (gusledin)!!!

Mesih İsa as ile Göklerin Melekutu içinde Beşiktaş Vişnezade Camii’nde 24 Haziran 1984 Kadir Gecesi Kuran-ı Kerim hatmederlerken misafirleri olduğumda Ruhulkudüs as ve Aksakallılar Konsülü asc de oradaydılar!!! Şahidlerden olarak Şehadet ederim ki; Onların Hepsi Müslümanlar ve Kuran-ı Kerim’in Diri Süreleri olan Göklerin Melekutu’durlar!!!

Melekler, Kutsal Ruh, Şehidler, Azizler, Peygamberler ve Mesih İsa (asc) hayatlarında olmaksızın yaşayan dînidarlara şaşarım!!! Nasıl bir dinleri var?!!!

Çin’deki Hûî Müslümanlarını bilir misiniz?!!! Hac ziyareti için geldikleri Mekke-i Mükerreme’de Kutsal Kâbe’yi Tavaf ederlerken, en arkalarından onlara tabi oldum; istisnasız tüm Hûî Hacılar süzülen gözyaşları içerisinde sessizce Kutsal Kâbe’yi Tavaf ettiler!!!

Nimetullah Hoca diye bilinen Halil İbrahim Yurt as hayatını Allah’a cc vakfetmiş bir Müslüman!!! Nûranî sîmasıyla Göklerin Melekutu’na asc en çok O benzer!!!

Günümüzde iman ehli görünen münafıklar sayıca çok olduklarından, müminler içinden güzel örnekleri takdim etmeyi sürdüreceğim!!!

Bu bağlamda USA–NY 10026 Manhattan 102 W 116th St. adresinde bulunan Malcolm Shabazz Camii’ni bir Cuma Salâtı için mutlaka ziyaret etmenizi öneririm; ‘Harlem-i Şerif’ betimlememe hak vereceksiniz!!!

Mesih İsa as bizlere ‘Kutsal Komünyon’ ile ‘Şehadet’ etmemizi öğretir!!! Bkz. Kitab-ı Mukaddes; İncil-i Şerif / Luka 22. Bab!!!

Kutsal Ramazan Ayı içinde ‘Ekmek ve Sirke’ ile orucumuzu iftar eder, sofradakilerle ekmeğimizi bölüp (bkz. Luka 22. Bab 18. Ayet; ‘asmanın üzü-münü’) sirkeyle paylaşırız ki; ‘Kutsal Komünyon’ ile Allah’a cc şükretmemiz, Mesih İsa as ile Allah’a cc Şehadetimizdir!!!

Sirke ölümün tadıdır!!! Bkz. Kitab-ı Mukaddes; İncil-i Şerif, Matta 27. Bab 48. Ayet & Markos 15. Bab 36. Ayet ile Kuran-ı Kerim; 3/185. & 4/159. & 5/114. Ayetler!!!

Kuran-ı Kerim 3. ‘İmran Ailesi’ Süresi 45. Ayeti ile bize Mesih İsa’dan as bahseder!!! Mesih Meryemoğlu İsa as adıyla Allah’tan cc ‘Bir Kelime’ Dünya ve Ahiret hayatında Allah cc ile ‘Yüzyüze’ Allah’a cc ‘Yakîn Erenler’dendir!!!

devamı  haftaya …

Dr. Ömer Nasuhi Bildik

27 Eylül 2015

– Haber Lotus –

 

HLotus

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.